Ez már a vég kezdete?

Idiotizmussal vegyített tudatlanság. A sorban visszalépő, illetve visszaléptetett Fideszes miniszterek után Orbán Viktor kormányalakítása az idiotizmus határát súrolja. Ha már nem az.
Ami a lényeg.

A halálos betegségek 80 százaléka a tízparancsolat betartásával elkerülhető – figyelmeztette a magyarokat Orbán Viktor új miniszterjelöltje

A 168ora.hu írja, hogy a professzor  és reménybeli miniszter  többek között  meggyőződése szerint az izotópokra érvényes kvantummechanikai határozatlansági reláció ékesen bizonyítja Isten létezését, ez az állítás azonban sántít, Werner Heisenberg 1927-es elmélete izgalmas filozófiai fejtegetése még messze nem ontológiai istenérv azért.
Továbbá szilárdan vallja, hogy a Jézus arcmását ábrázoló torinói lepel eredetisége ellen egyetlen tudományos érvet sem tudtak felhozni,” (kivéve a szénizotópos kormeghatározás eredményeit, de az Kásler szerint nyilván sarlatánság.)
Kásler úgy látja, az emberi gondolkodás „színvonala” az utóbbi 2000 évben semmit sem fejlődött, a görögök már mindent leírtak, a halálos betegségek 70-80 százaléka elkerülhető a tízparancsolat betartásával. (Melyik az a 20-30, amelyik nem?  A szerk.)
Nos aki eddig még kitartott ebben az országban, most jól gondolja át amit vár a jövőjétől. „Én mennék, de nem akarok” mint ahogy Cipő is mondja, de akinek drága az élete, az fusson, amerre lát, mert elkezdődött a sötét középkör, és visszajöttek az inkvizítorok.
De lássuk azt a bizonyos 10 parancsolatot.
I. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!
II. Isten nevét hiába ne vedd!
III. Az Úr napját szenteld meg!
IV. Atyádat és anyádat tiszteld!
V. Ne ölj!
VI. Ne paráználkodj!
VII. Ne lopj!
VIlI. Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!
IX. Felebarátod házastársát ne kívánd!
X. Mások tulajdonát ne kívánd!
Aggályaim vannak VII-es VIII-as és a X-es parancsolattal kapcsolatban, ami őket illeti. De a többi is fel vett némi gondolkodni valót. De végül is mindegy. Van ennél nagyobb baj. Ö volt az , akire hivatkozva ifj. Lomnici Zoltán, a békemeneteket szervező CÖF egyik vezéralakja 100 millió AIDS-es nigériaival riogatott nemrég.
De most tényleg? Mi jöhet még?