Elegem lett belőletek!


Arold Péter követése
Elegem lett belőletek, a migráns csapból és abból, hogy józan gondolkodású embereket ilyen megnyilvánulásokra kényszerítetek.
A magas lovatokból, a tudálékosságotokból, a csapni való kommunikációtokból, abból, hogy mást sem tudtok csinálni, mint emberek lelkébe belegázolni, kijelentéseket tenni és golyóálló mellényben sétálni. És igen. Elegem lett belőletek, mert évek óta egyetlen egy értelmes magyarázat nem hagyta el a szátokat.
Mészáros bevásárlásait elintézitek azzal, hogy legalább magyar kézbe került. De miért nem az állam vásárolta fel? Vagy éppen Lölő lenne az, aki majd rendelkezik és eldönti mennyire legyen meleg a lakásokban? Lölő lesz az, akinek befolyik a meleg díj?
Normális gazdasági vonulatnak tartjátok, hogy Mészáros maffia módszerekkel szerez meg egy siófoki szállodát? Normális kormányzásra vall, hogy Lézer Jani megfenyegeti az EMIR szoftver kulcs tulajdonosát, ráküldi a NAV-ot, aztán lenyúlják utána az egész EU-s lét? Na jó nem az egészet, de többet, mint bárki bármikor?
És nem lassítok Orbán Viktor. Fenevadat kreáltatok belőlünk a féktelen riogatásotokkal. Pedig kurvára oda kellene figyelni arra a közmondásra. Ugyan nem dakota, de igaz. Tudod. A farkast kiáltással kapcsolatos. Remélem az a minimális félsz most benned van, ami még este 10-ig nőhet is.