Amikor az ellenzék még delegáltakat sem küld minden választási bizottságba! Milyen tiszta is lesz ez a választás?

Tudom én kérem szépen Ünnep van ilyenkor nem illene politizálni de…..
Nézem az ATV-n Rónai Egon és Hiller István beszélgetését és megdöbbenek. Nem lesz minden választókerületben ellenzéki bizottsági tag! Hiller István a kérdésre elmondja igen tudja, hogy vidéken nem lesznek ott az ellenzéki tagok minden választási körzetben!
Rónai próbálja firtatni az okokat és kérdezi a miért-t. Számomra itt jön az igazi döbbenet. Az ellenzéki pártok megbíznak a fideszes vezetésű önkormányzatok dolgozóiban akik ugye közalkalmazottak és Ő mármint Hiller István bízik a becsületességükben mert ugye egy jegyző és köztisztség viselő csak “becsületes” lehet!
Videó megtekinthető 5:01 – 8:00 között a legérdekesebb http://www.atv.hu/videok/video-20180329-hiller-istvan.
Hiller István mélyen hisz a magas részvételi arányban s bár számít csalásra még sem fontos, hogy gondoskodjanak az ellenzéki pártok minden településen, szavazó körzetben hogy delegáljanak tagokat! Egyik ellenzéki pártnak sem jutott ez eddig eszébe?
Kérdezem én tudatlan kis buta nyugdíjas aki nem ismeri a köztisztség viselőket és jegyzőket és nem is feltételezem mindenkiről, hogy tisztességtelen és lefizethető vagy érdeke a választási csalásban való részvétel. Hol itt a kontroll?
Hol lesz a biztonság ha az ellenzéki pártok még annyi fáradtságot sem vesznek, hogy minden választó körzetbe delegáljanak bizottsági tagokat? Tart az egyeztetés egy év sem volt elég, hogy megegyezzenek! Tudható, hogy gombamód szaporodtak a kamupártok! S akkor nem fontos, hogy ott legyenek a szavazat számlálásnál minden hol? Az ország kérem nem csak fővárosból és vidéki nagy városokból és nagyobb községekből áll! Nagy részt kérem éppen a kistelepülések adják a szavazatok többségét. Hiába lesz nagy a részvételi arány. Kérem szépen itt százezrek szavazata semmisülhet meg egy átgondolatlan és felelőtlen “mi megbízunk” miatt! Még van idő!
Még lehet tenni a választások tisztaságáért! Követelem mint magyar állampolgár, hogy felelősen gondolkozzon az összes ellenzéki párt! Igen kérem minden választó körzetbe ott kell lenni! Ellenőrizni kell, hogy mi nyugodtan és biztonságba tudhassuk a szavazatainkat!
Talán még nem késő! Ha már megegyezni nem tudtak legalább a biztonságos szavazat számlálásról gondoskodjanak!
Magyarország 2018. 04. 01. Rosta Ágnes