Stefka István szerint Soros Hitlernek is dolgozott

A Budapest VIII. kerületében található Polgárok Háza nagytermében beszélgetett Stefka István újságíró Németh Szilárddal, a Fidesz alelnökével kedd este. A jeles eseményen harminc, kizárólag 60 év fölötti érdeklődő vett részt.

A 444. hu részletes tudósításban számol be az ott elhangzottakról, amelyből csak két momentumot ragadunk most ki.

A beszélgetés természetesen tömény sorosozás volt, Németh Szilárd a tőle már megszokott formáját hozta. Ahogy a 444.hu írja, Stefka István közbeszúrásain és a közönség kérdéseinek többségén látszott, mekkora károkat tud okozni, ha a kormány, a Fidesz és irdatlanná duzzasztott propagandagépezetük folyamatosan ostobaságokat sulykol.

Stefka egy ponton például ezt mondta: „Soros Hitlertől tanult. Dolgozott neki.”

Aztán mikor a közönségből is lehetett kérdezni az alelnököt, az első felszólaló arról beszélt, hogy szerinte valamit sürgősen tenni kellene, mert „Soros Györgynek benne lehet a keze a Postában is”, mert sok ember nem kapta meg időben a nemzeti konzultációs kérdőíveit.

Elképzelhető, hogy „agymosott postások” inkább kivágják a kukába a küldeményeket. Németh Szilárd azt mondta, a Posta nagy cég, nem mondhatja meg a kormány, ki dolgozhat ott, és ki nem, a megoldás így egyszerűen annyi, hogy minden embernek magának kell figyelnie, és ha baj van, szólnia a Fidesz-irodában.

„Ébernek kell lenni” – hangzott el a mottó.

Forrás: 444.hu

stefka

1 hozzászólás

  1. Ezeknek az egyéneknek már 20 éve nem lenne szabad a médiában létezni.
    Nem értem, hogy mit is gondolnak magukról.
    kik ők? Halhatatlanok? 🙁

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .