A Gázszerelő megint bevásárolt

magam


Arold Péter
Tudod én magasan leszarom, hogy ha a Balatonra megyek kempingezni a kemping kinek a tulajdona. Eddig sem érdekelt, és ezután sem érdekelt volna, ha nem egy korrumpált ügylet következménye  lenne. De az.
Hányásig unom már, hogy csak a pofázás megy, az elszámoltatás pedig nem. A vérnyomás növelésének érdekében elég, ha kinyitom az újságot, vagy felmegyek a „netre”, esetleg a rádióban hallom, hogy Mr. Gázszerelő már megint vásárolt. Most kempinget. Méghozzá nem is egyet. Mindjárt 12-öt, mert ugye fussa a sok gázbekötésből.

A Konzum Nyrt. közleményt adott ki, ebben azt írják, a cég résztulajdonában álló BLT Group Zrt. felvásárolta a legnagyobb balatoni turisztikai vállalatot, a Balatontouristot.

írja a balaton.travel. Én nem bánom, hogy ha valaki vesz, vagy ad valamit. De azt már igencsak kifogásolom, hogy valaki azért ül ott, ahol most van, mert egy agyilag retardált ember gyerekkori haverja. A nép pedig tüntet a CEU mellet, közben a vidéki stróman felvásárolja fél Magyarországot, miközben a szakmunkás minimálbére arra elég, hogy ne a hétközben megmaradt  maradékot kelljen enni vasárnap.
Persze mi a választok, azt várjuk, hogy valaki majd helyettünk buktat. Hát kérem. Addig a percig, amíg otthon melengetjük a valagunkat és isszuk a langymeleg sört, nem fog változni semmi. Addig a percig, amíg az M 3-as csatornát nézzük és révedezve gondolunk vissza a Szomszédok hőseire, hogy milyen is volt akkor és hol is csesztük el ezt a egészet, nem fog történni semmi. Ha csak egyszer gondolná úgy a nép, hogy egy hétig nem megy be a munkahelyére. Nem sztrájkolni kell. Csak egy hétig beteget jelenteni. Mindenkinek. Vagy nyáron nem menni a Gázszerelő kemping táborába, hanem magánszálláson héderelni.
Mikor veszi észre a birka, hogy az ö pénzén hizlalja Lörincke a valagát, közben a barátjával köpködi  a szotyit. Mikor kattan el az agy és kérdez vissza a nemzeti konzultációs lapon, hogy Habony miből él, Matolcsy miért a mi pénzünkből finanszírozza a szeretője és a felesége mindennapjait? Lázár miért hazudik bele a pofánkba és Balogh miért néz úgy ki, ahogy kinéz? Ami mondjuk mindegy is lenne, ha nem hazudozna ő is? Megkérdezni azt is, hogy Rogán letelepedési kötvényei közül, mi van azzal 1671 fiktív kötvénnyel, amiről a Pesti Bulvár ír?
De a nép ezt nem kérdezi meg. Mert a népnek az jó ami van. Ja! Az tudták, hogy borászkodni is fog Mészáros? Demján szőlőjével? Azzal a Demjánnal üzletelve, aki fúj a kormányra? Na de a pénz az pénz és kutyából meg nem lesz szalonna.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .