Gyulaházán 3 milliárdból építenek űrközpontot

Aroldo


Arold Péter

Beérett a szőlő. Gyulaháza, a maga 2000 lakosával megkapta. El sem tudott ugrani előle. Ugyan nem ezt akarták, de ha már a kormány ennyire rendes, miért is ne  építsenek 3 milliárdért a településen űrállomást. Persze tudni kell, hogy első és ez eddig egyetlen űrhajósunk Farkas Bertalan is a falu szülötte, és ez adta az apropót a településnek. Erről egy aranyos és kedves cikket is olvashatsz az alábbi oldalon.

Orbán Viktorunk persze azonnal felkarolta az ügyet – ha már ez a fránya Budapest nem akar olimpiát – és bólintott. Legyen Gyulaházán Space Központ. Hát már nehogy már ne! És lesz.

Persze tudni kell azt is, hogy nagy álma volt a kerálnak, hogy egyszer ez is megtörténjen. Nem is olyan régen egyik ellenzéki „párt” ezt megszimatolva elébe ment a  dolognak és erről imigyen adott hírt Felcsúton.

KAOS6423_felcsut_urallomas
Fotó: Arold Péter

Persze arról nem szól a fáma, hogy lesz e összeköttetés a szintén 2800 lakosú Felcsút és a szintén nagyvárosi léptékkel mérhető Gyulaháza között, de már a metróalagút Csákberénynél kibukott.
Fotó: Arold Péter
Fotó: Arold Péter

csakbereny_metro
Fotó: Arold Péter

Amiről nincs hír, hogy a fellövés, illetve a kiképzéssel járó megpróbáltatásokat, esetleges sérüléseket melyik KÓRHÁZBAN fogják ellátni

1 hozzászólás

  1. De hát mit akartok! Megmondta. Merjünk nagyot álmodni. Ő betartja. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .