A Habony-Művek éhes lett

ronald-jim-tromf


Ronald J. Tromf

Igen. A Habony – Művek tovább pörgeti az eseményeket és rámászott az index.hu-ra. A már alig létező ellenzéki online média egyik még megmaradt  hajójára  odakakilt a tulajdonlapra egy kis széljegyzetet.Végrehajtást kezdeményezett a portál ellen és erről minden bírósági papíron nyomot fog hagyni, egészen a média megszűnéséig. De miért szűnne meg? Jelenleg Spéder Zoltán tulajdonát képezi, de Simicska felé kacsingat, amit a H.M. nem igazán néz jó szemmel. Mert ugye Lajosunk a renegát és már nem tol semmiféle Ezüst hajót.

A valamikor szebb napokat látott ellenzéki erők médiái sorban a vezér kezébe kerültek, kezdve az Origótól, a megszűnt Népszabadságig. Ez van. Mi meg csak nézünk, mint Rozi a moziban, közben Románia népe éppen szétrúgja a vezetői seggét, független a hidegtől. Nem tágít. A kormány már igen.  Ez számunkra utópia.

Csámcsog a nép a 4-es metró lenyúlt milliárdjain, közben a Fidesz moguljai dörzsölik a tenyerüket, hiszen bebizonyosodott hogy a bajoldal megint lenyúlta a lét. Hát ez igaz. Mert voltak annyira marhák, hogy nem tudtak összehozni egy jó kis törvényt, jogszabályt, hogy legalább a valagukat levédjék.

Ők nem beszélnek egymással. Esetleg egy kávéra ugrik fel hozzá hébe-hóba Fotó: Ceglédi Zoltán MTI
Ők nem beszélnek egymással. Esetleg egy kávéra ugrik fel hozzá hébe-hóba Fotó: Czeglédi Zsolt MTI

Hülye Hunvald, hülye Hagyó, okos Rogán és még okosabb Habony. Orbán megtakarított pénze 750 ezer, míg Gyurcsány  milliárdos osztalékkal örvendeztette meg saját magát. Szegény Lázárnak is 100 millás a tartozása felesbe haverjával. Mi pedig ezt bevesszük. Mondjuk már aki.

A négyesfogat jól teljesít. Orbán, Kövér, Polt és a nagy természetbúvár Áder jól kitaláltál 89-ben, hogy mit is kell tenni. A fogaskerékbe csak egyszer került homok – igaz 8 évre – de a töketlen bajoldal nem volt képes végleg beleragasztani magát a fotelbe. Elkúrták.

No, de sebaj! A mi magyar virtusunk már csak arra elég, hogy a rezsicsökkentéssel – ami nem az – kiegészítve csúszkáljunk az ónos eső után és büszkén fagyjunk meg az utcákon, mert ugye már mások kocsijába sem tudunk átülni. Megmondom a tutit. Megérdemeljük.

Mutassatok nekem még egy országot e kerek földön, ahol továbbra is osztogathatja a tanácsot a miniszterelnöknek mind azok után, hogy Mallorcán egy repcsi le tudott volna szállni arra csíkra, ami az orrában eltűnt? Mexico és Columbia ipari tanuló ezen a szeren.

Ja! Csak hogy legyen az elejének vége is. Az index.hu tartozása perköltséggel egyetemben 30 ezer forint. Ezt nem én mondom. a szalonnás fiúk.

A hülye pedig én vagyok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .