Időutazás

Növelte szavazatainak számát a Jobbik

2009-01-25 22:50:17A harmadik erővé vált Jobbik néhány tucattal még növelni is tudta az első fordulóban szerzett szavazatainak számát

szegedi_csanadA harmadik erővé vált Jobbik néhány tucattal még növelni is tudta az első fordulóban szerzett szavazatainak számát Ferencvárosban, dacára az összes többi párt által indított, népfrontos elhatárolódásnak és a cigányok tömeges mozgósításának. Az MSZP gyűlöletkampánya még a kormányzásánál is sikertelenebbnek bizonyult.

A Jobbik részvétele nélkül nem lett volna érvényes a választás, ezért a Fidesz köszönettel és hálával tartozik. A magát demokratának hazudó, a politikai palettáról kiszorult SZDSZ obstrukciója miatt a mandátumhoz jutó Bácskai Jánosnak égető szüksége volt a parlamenti pártokból kiábrándultak egy jelentős szeletének részvételére. A jelenlegi politikai garnitúrából a választásra jogosultak háromnegyede nem kér, az ő körükben már tíz százalékos népszerűségnek örvend a Jobbik, melynek komoly tartalékai vannak a politikától elfordultak táborában. A Fidesznek erkölcsi kötelessége, hogy a választás érvényességéhez hozzájáruló jobbikos szavazók vágyait is szem előtt tartva kezdeményezze a Trianon-emléknap bevezetését.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom köszönetet mond minden ferencvárosinak, hogy bebizonyították a magunkfajtáknak: nincs elveszett szavazat, van harmadik út!

Szegedi Csanád,
a Jobbik ferencvárosi képviselőjelöltje

Forrás: politikahirek.hu

Facebook hozzászólások

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.