Ilyen a világon nincs

De ha mégis lenne, akkor az már az alvilág legmélyebb poklában, a bugyrokon túl leledzne. Már már ördögien kicsavart elmével rendelkező élőlények képesek eljutni idáig. Íme egy közülük.

Bencsik András 1990 előtt az MSZMP lapja, a Népszabadság újságírója volt, a magyar fiatalok szovjetbarát oktatásának fontosságáról írt cikkeket, majd a rendszerváltás után jött egy nagy kanyar és a Fidesz-közeli hetilap, a Demokrata alapító-főszerkesztője lett. A Békemenet szervezőjeként is kiállt a „nemzeti oldal” mellett, járt is neki a lovagkereszt. Most a mediapiac.com -on jelent meg vele terjedelmes interjú:

A Népszabadságról:
„Csak azt kapták, amit velünk tettek. Lettek volna korábban erkölcsösebbek, most nagyobb lenne a szolidaritás.”
„Most azt állítani, hogy a Rogán-féle helikopter miatt az Orbán-kormány bosszút áll, idióta, perverz gondolat. Inkább most az egyszer néznének tükörbe, és mondanák a saját képükbe, hogy elcsesztük, gyerekek. Annyira csak a gyűlöletre, a balhéra mentünk rá, hogy még a saját olvasóink és a minket támogató politikai erő is elhagyott.”

Rogán Antal helikopterezéséről:
„Van egy gazdag ember Kelet-Magyarországon, akinek borzasztó fontos, hogy a gyermeke esküvőjén jelen legyen minél több celeb, sőt egy miniszter is, ezért az utóbbiért helikoptert küld. Most mi az isten ebben akkora sztori?!”
(Rogán letagadta) „…mert már elege van abból, hogy a baloldali médiumok éhes sáskái semmi mással nem foglalkoznak, mint azzal, milyen cipője, karórája, pulóvere van.”
„Félmillió forint egy ilyen helikopter-bérlés, minden középosztálybéli ember ki tudná fizetni, ráadásul Rogánnak ingyen volt.”

De ha ez még nem elég: sztarklikk.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .