Amikor már az ismert emberek is egymást rugdossák.

Emlékszünk Fridi kirohanására a TV-2 csatorna belső dolgairól, Hajósról és Tilláról alkotott véleményéről. Nem tisztem  továbbra sem Sándor megmozdulásait elemezni, most sem fogom tenni. De sajnos ez az egész elért egy pontot, amikor valahogy jeleznem kellene ennek az egésznek a rákfenéjét.

Hajós András nevet villant a ruhája alatt mint zsűri tag kedven csatornáján, miközben a Facebookon írja meg véleményét Friderikusz kirohanásáról, megfeledkezve arról, hogy ő sem szebb, jobb kedvesebb, vagy okosabb a Deákné vásznánál.

Amikor a politika eljuttat két ismert, a show világában elismert embert arra a pontra hogy egymást sározzák, miközben mind két ember letett már valamit  az asztalra, eközben Tilla filmje elindult a világsiker felé, és magyar részről Oszkárra jelöltek, az már maga a genny. Egy undorító genny, melyet el kell távolítani a beteg testből. Nem gyógyszerekkel. Késsel.

Amikor, a mindenki által szemvérzésig bámult kereskedelmi csatornák tonna számra ontják a szennyt, és ismert emberek a média segítségét hívják egymás lejáratására, oda már tényleg atom kellene.

Köszönjük Orbán Viktor! Köszönjük Fidesz, hogy ennyire sikerült megosztanod egy nemzetet. Köszönjük a melletted álló politikai tanácsadóknak és haszonlesőknek, hogy október 23-a is, egy már szarrá rágott csont lett az elmúlt 15 évben. Köszönjük a rengetek történésznek, hogy mind másképp látja a múltat, függően attól, hogy a Szabadság tér 56, vagy egy másik „mélytörténelmi” műsor szerkesztői e egy „ellenzéki” csatornán, ahonnan orvérzésig nyomták a bevándorlás elleni reklámokat. Köszönjük, hogy egy ellenzékinek nevezett televíziót, zsebből vásárolta meg annak a „hitközösségnek ” a feje aki mást sem tesz, mint a Bibliát fordítgatja a maga képére, vasárnaponként.  Köszönjük T-Home. UPC, Digi TV és Mindig TV, hogy mindent megtesztek annak érdekében, hogy erről a szarról ne maradhassunk le.

A végén, de nem utolsó sorban köszönjük a parlament ellenzéki oldalának, hogy az elmúlt 8 évben – de előtte sem – szart sem értek.

Ideje KÉP-ben lenni

Arold Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .