Lauder a szélsőjobb számára szolgáltat gyúanyagot

schiffer_andras_lmpSoha nem értettem, miért gondolja bárki azt a tengerentúlról, hogy bármiféle értelme van rosszindulatú baromságokat összehordania Magyarországról.

„Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke, hajdani kaszinóbefektető interjút adott az Observernek. Párhuzamot vont az 1933-as és a mai európai hangulat között, »igazi vezetőnek« nevezte Putyint, majd emígyen emlékezett meg Magyarországról: »The worst offender is Hungary. Because they now have a neo-Nazi party called Jobbik. They had started to put up statues of Admiral Horthy, who was a Nazi. They’ve changed wording in their constitution—taking out the word Holocaust.«

Na most akkor vegyük sorjába.

1.,Európában több országban működik neonáci párt, a Jobbik azonban pont nem neonáci párt. Van velük probléma, ez igaz: például az, hogy Lauderhez hasonlóan »igazi vezetőként«csodálják Putyint.

2.,Magyarországon -nagyon helyesen!- nem állítgatnak Horthynak szobrokat, aki -úgy mellékesen- nem volt náci, de ettől még valóban nem érdemelne szobrokat.

3.,A magyar alkotmányból nem vették ki a »Holocaust« szót, mert nem volt benne. Soha nem értettem, miért gondolja bárki azt a tengerentúlról, hogy bármiféle értelme van rosszindulatú baromságokat összehordania Magyarországról. Túl azon, hogy a szélsőjobb számára szolgáltat gyúanyagot. Mondjuk a Putyin-csodálat sok mindenre magyarázatot adhat.”

Forrás: mandiner.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .