A 700 milliós villa

Jól megérdemelt pihenését tölti a horvátországi Zadar közelébe Ivan Rakitić horvát labdarúgó a Barcelona sztárja, írja a zadarski.slobodnadalmacija.hr. Ezzel semmi gond nincs, hiszen az Eb fáradalmait ki kell pihenni. Ami már érdekesebb, hogy a nyaraló tulajdonosa nem más, mint NK Osijek tulajdonosa, azaz Mészáros Lőrinc. Hiszen ezzel sem lenne gond, ha nem zavarna az a tény, hogy az ingatlant 700 millió forint értékben vásárolta Mr. Mészáros két évvel ez előtt, és valahogy nem szerepel az adóbevallásában. (Gondolom nem a saját, hanem a csapat tulajdona. sicc) De ennél még zavaróbb, hogy a vállalkozó tízen egynéhány éve, egyszerű gázszerelőként kereste a kenyerét Felcsúton, míg nem került kormányra, a jelenleg is regnáló képződmény.

Az soha nem zavart, hogy emberek a munkájukból milliomosokká, milliárdosokká váltak, ez így van rendjén.

Ami felettébb hányinger keltőnek tartok, az nem más, mint amikor az úgy megy, hogy valaki, vagy inkább valakik az ország miniszter-elnöki haveri körében mozgolódik, és nehézségek nélkül szerzi meg a zsírosabbnál zsírosabb melókat. Tiszta urambáttyás stílus.

De ezen is legyünk túl. Mászáros Lőrinc jókor volt jó helyen. Azt azért jó lenne megtudni, hogy Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó mennyi pénzt adott jószolgálati dolgokra, hozott-e létre alapítványt, vagy egyáltalán támogatja-e a szegényeket?

Mert ugye az úgy lenne a trendi.

A. Péter

Fotók: zadarski.slobodnadalmacija.hr

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .