Döntött az EU : 22 milliárd forintos kerítést le kell bontani !

Kerítést kell bontani
Kerítést kell bontani

 Nem kell az EU-nak Orbán milliárdokból felépített határzára. Leszavazták a GYODÁT a miniszterelnökkel együtt. Ausztria még abba is beleegyezik, hogy Magyarország simán átengedje az országon a menekülteket, ha kerítés nélkül nem tudja a határait ellenőrizni. A kormányfő eddig úgy érezhette nyerésben van a bevándorlás-ügyeknek köszönhetően, de tévedett. A bírókat, a rendőröket, az ügyészeket, a honvédeket hívhatja haza. Ja és a kerítést lehet bontani.

http://mindenegyben.net/dontott-az-eu-22-milliard-forintos-keritest-le-kell-bontani-184830


 

Amikor egy blog evvel a témával kapcsolatban ennyira nyíltan kifejezi véleményét a helyzetről, az a szíve joga. De ezzel semmibe veszi más ember emberek, ország biztonságát. A kormány sok intézkedésével nem nagyon tudok hasonulni, de a kerítéssel igen.

A teljes érthetetlenség homályába leledzik ez a banda, vagy én vagyok teljesen hülye. Bizonyított tény, hogy Magyarország ezzel a lépésével megvédte saját állampolgárait és az EU-s paragrafusoknak tett eleget. Igaz, Magyarország nem célország, de nem gondolhatja senki komolyan azt, hogy nem volt okos dolog a kerítés. Mi, én, itt ebben az országban tudjuk. Kellett. Nagyon remélem, hogy egyszer már valaki megérti, hogy mi a fontosabb: az emberi jogok, vagy az emberi biztonság. Mert ugye, ha nincs biztonság, leshetjük az emberi jogokat. Vannak időszakok, amikor igenis félre kell dobni azt a liberális nézetet, ami itt Európában és Magyarország egyes pártjaiban eluralkodott. Mi van előbbre, kérdezem még egyszer. Az emberi jogok, vagy az a biztonság, ami alatt az emberi jogok esélyt kapnak?
Amit már csak itt a végén jegyzek meg. Kerítésbontásban előljárunk….és a cikk  2015-ös. A kerítés még áll. 🙂
Arold Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .