Orbán egy gyáva plakát-celeb

Orbán egy nyuszifűl
Orbán egy nyuszi fűl

Az elmúlt egy évben plakátkampányokon keresztül mutatta be, hogy a menekültek kvóták szerinti elosztása káros. Majd pénteken Brüsszelben megszavazta a menekültek kötelező kvóta szerinti elosztását.

Nem szívesen használok erős jelzőket, de most nincs választásom. Orbán egy gyáva plakát-celeb, akinek politikája csak a plakátokon létezik. Az elmúlt egy évben plakátkampányokon keresztül mutatta be, hogy a menekültek kvóták szerinti elosztása káros.
Majd pénteken Brüsszelben megszavazta a menekültek kötelező kvóta szerinti elosztását. Sunyi módon, elhallgatva adta áldását arra, hogy Magyarországra menekülteket telepítsenek. Arra mondott titokban igent, ami ellen egész politikáját felépítette az elmúlt félévben, ami ellen aláírásokat gyűjtet a hónapokban is a Fidesz aktivistáival. Azt hazudta, hogy megvédi Magyarországot a kötelező kvóta elutasításával, most meg minden magyarázat nélkül áldását adta a tervre. Vita nélkül. Érdemi ellenállás nélkül. Itthon hergeli az embereket, Brüsszelben pedig megfutamodott.
Tízmillió magyar embernek hazudott ezzel Orbán és átverte még a saját támogatóit is, azt a kétmillió embert, akik aláírták a menekültek befogadása elleni aláírásgyűjtő ívet.
Forrás: Gyurcsány Facebook


Erre mondom én:
Szóval. Az vesse az első követ…ugye. Aztán arról nem is beszélve, hogy mi van akkor ha mégsem? Mert ugye ha egyszer  – nem is olyan sokára – kiderül, hogy mégsem azt írta alá, akkor mint fog mondani a 2%-os ellenzék vezére, aki – szerintem – már csak hobbiból politizál és csoda, hogy még figyelnek rá.

1 hozzászólás

  1. Fercsi pedig egy alkeszkirály!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .