Kocsis Máté vs Ungár Klára: első fokon a fideszes politikus nyert

Ungár Klára 2013
Ungár Klára 2013

Ungár Klára megsértette Kocsis Máté jó hírnevét azzal, hogy lényegében homoszexuálisnak nevezte egy Facebook-posztban, emiatt kétmillió forint sérelemdíjat kell fizetnie a fideszes politikusnak, valamint törölnie kell a posztjból a Kocsisra vonatkozó részt, és ugyanott bocsánatot is kell kérnie tőle – így döntött első fokon a Fővárosi Törvényszék. Ungár fellebbezett az ítélet ellen.

Első fokon elvesztette a Kocsis Máté által ellene indított pert Ungár Klára – írja az Index. A Fővárosi Törvényszék ugyanis úgy döntött, hogy Ungár igenis megsértette Kocsis Máté jó hírnevét, amikor a Facebookon még májusban azt írta: „Viktorka rekedt hangon hablatyol, megdicséri a nem provokáló meleg társadalmat, és mint az áldozat- hibáztatók, elmagyarázza, h ez miért jó. Fújj! Szájer és Kocsismáté mit szól ehhez? Biztos egyetértenek, azért bujkálnak.
A Fővárosi Törvényszék ítélete szerint Ungárnak törölnie kell a Kocsisra vonatkozó részt a posztból, ugyanott bocsánatot is kell tőle kérnie, és mindemellett kétmillió forint sérelemdíjat is fizetnie kell a fideszes politikusnak.
Ungárék fellebbeztek az ítélet ellen.
Mint ismert, az ominózus Ungár-poszt után Kocsis Máté számtalan helyen és formában igyekezett cáfolni a liberális ex-politikus szavait, és be is perelte őt ezen kijelentés miatt. Erre a tárgyalásra került sor pénteken, amelyre egyébként Kocsis a feleségével érkezett.
Forrás: mandiner.hu

1 hozzászólás

  1. Author

    Mindig érdekelt, amikor a melegtársadalom egymásra mutogat. De ezt nem értem. Mi baja van Ungárnak Kocsissal, amikor ő sem áll messze a témától. Persze. Gondolom, a jelen helyzetben fajsúlyosabb probléma nincs az országban…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .