Kivonult a felcsúti fociból Simicska, Demján és a Coca-Cola

A felcsúti labdarúgó-akadémia támogatóinak harmada hirtelen eltűnt a szponzorfalról – írja a Figyelő online.
Nemcsak Simicska Lajos cégei szüntették meg az Orbán Viktor által gründolt akadémia támogatását, hanem egy másik nagyvállalkozó, a kormánnyal a takarékok államosítása miatt konfliktusba került Demján Sándor is hátat fordított a sportszervezetnek. De távozott több más cég is, összesen több mint egy tucat támogató.
A lap szerint a felcsúti fociakadémia szponzorfala így most sokkal szellősebb, mint volt akár még csak két hónappal ezelőtt is. Egy február 12-i állapotot tükröző képük szerint az akadémiának 47 támogatója volt, most már csak 31 van.
A névsor első helyén ma már a felcsúti polgármester, Mészáros „Egymilliárdotelisfelejtettem” Lőrinc cége, a Mészáros és Mészáros Kft. van, a 31 cégből egyébként három is az MLSZ-elnök Csányi Sándor vezette OTP-hez kötődik, de ott van a listán természetesen a CBA és vetélytársa, a Spar is. Eltűnt viszont a Közgép, a Hír TV, és Pro-Aurum Zrt., ahogy nincs a támogatók között már a korábban a vegyépszeres Nagy Elek érdekeltségébe tartozó BÁV vagy a Coca-Cola sem. De a Közgéppel sokszor konzorciumban és alvállalkozói viszonyban maradt Békés Drén maradt, ahogy a mostanában egyre jobban prosperáló Duna Aszfalt is.
Forrás: 168ora.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .