Lázár János ma lekommunistázta a Magyar Szocialista Pártot.

Mint a párt alapítója ezt kikérem magamnak és jelezném: a Magyar Szocialista Pártnak semmi módon semmi köze sem a kommunista eszméhez, sem a kommunista párthoz. Ez nem csupán az összes pártdokumentumból derül ki világosan.
Hanem arról a pártról van szó, amely a magyar választópolgárok bizalmából háromszor kapott felhatalmazást kormányzásra és a kormányzati pozíciót a nyugati, polgári demokrácia keretei között működtette – szemben a Fidesszel.
Azt a Magyar Szocialista Pártot kommunistázta le a miniszter, amely töretlenül küzdött annak idején hazánk NATO és Európai Uniós csatlakozásához, s amelyik szemben a Fidesszel ma sem a keleti nyitás, hanem a nyugatias, demokratikus értékekben hisz.
Amely szemben Orbán Viktorral: Európában érzi otthon magát.
No és mélyen baloldali pártként a szolidaritásban, az esélykiegyenlítésben és abban is hisz, hogy minden honfitársunkat megilleti a méltóság és a szociális biztonság. Egyébiránt efféléket gondol Ferenc Pápa is, akit persze szintén lekommunistázhat az ifjú miniszter.
Lehet így beszélni, ám felelős politikushoz méltatlan és meggondolatlan. Olyan ez, mintha mondjuk lefasisztáznánk a Fideszt.
Több megfontoltság, kevesebb képtelenség – mindez általában is jobbat tenne a magyar politikának.

forrás bajaferi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .