Tarsoly Csabát csütörtök éjjel vitték el a rendőrök

Van jobb helye is a pénzének
Van jobb helye is a pénzének

Tarsoly Csabát csütörtök éjjel vitték el a rendőrök, sajtóinformációk szerint rajta kívül felesége és az egyik befektetési tanácsadó csuklóján kattant a bilincs a Quaestor-ügyben. Előzetes letartóztatásukról szombat délelőtt döntött volna a bíróság, de végül vasárnapra halasztották a tárgyalást.

Pillanatnyilag csak sajtómunkások vannak a Budai Központi Kerületi Bíróság épülete előtt. Többen a főbejárat előtt várakoznak, mások viszont a sarkon, hátha a hátsó bejáraton viszik ki Tarsoly Csabát a zárt tárgyalásról..
Nemrég egy gyönyörű szőke nő távozott az épületből, de Tarsoly Csaba nem követte. Az operatőrök és riporterek csalódottak.
A sajtómunkatársak elvileg bemehetnéánek a bíróságra, de az épület őrzését fvégző, debreceni székhelyű vagyonvédelmi cég munkatársa szerint „a főnök” ezt megtiltotta, mert tegnap „rosszalkodtak” az újságírók a folyosón.

Hol tart most a Quaestor-ügy?

Sem a rendőrség, sem az ügyészség nem késlekedett az eljárással a Quaestor-ügyben – közölte a Legfőbb Ügyészség. Az ügy károsultjai pénteken fordultak nyílt levélben Polt Péterhez, egyebek mellett azt kérdezték tőle: a jogszabályok adtak-e lehetőséget az ügyészségnek, hogy a Quaestor-vagyon zár alá vételéről már korábban, akár a rendőrségi nyomozástól függetlenül intézkedjen.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .