PM: Polt Péternek azonnal távoznia kell!

Polt Péter mindenek felett.
Polt Péter mindenek felett.

A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint Polt Péter legfőbb ügyésznek azonnal távoznia kell posztjáról, ha beigazolódik, hogy személyes összefonódások miatt késlekedett az eljárás megindításával.
A PM szerint, ha mindez egy normális demokráciában történne, a legfőbb ügyésznek és a miniszterelnöknek is azonnal távoznia kellene posztjáról.
A Quaestor-botrány kirobbanása óta a legfőbb ügyész sokáig tétlen volt, amivel vélhetően lehetővé tette Tarsolyék aggályos vagyonmentését – írja a 168 Óra Online-hoz eljuttatott közleményében az ellenzéki párt.
A PM szerint a Tarsoly Csabával szoros kapcsolatot ápoló Orbán Viktor saját bevallása szerint is előzetesen tudott a pénzintézet csődjéről, ám ezt az információt nem osztotta meg a közvéleménnyel, csak a fideszes holdudvar és a minisztériumok betéteinek kimentésével törődött.
Immár bizonyossá vált, hogy a hazug Orbán-kormány Európa egyik legkorruptabb kormánya – írja közleményében a PM. Hozzáteszik, tarthatatlan, hogy ebben az országban szinte következmények nélkül ellophatják bárkinek a pénzét és a felelősök kezén sosem kattan a bilincs. A PM szerint Orbánéknak egyszer s mindenkorra távozniuk kell a közéletből.
Forrás: 168ora.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .